Gıda Mühendisliği 2021-2022 Yaz Dönemi Ders Programı

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü



 

                                                              

GGün

Saat

1. Sınıf

2. Sınıf

3. Sınıf

4. Sınıf

P

A

Z

A

R

T

E

S

İ

08.10-08.50

 

 

 

Gıda Tek. II(312)

09.00-09.40

 

 

Heat Transfer(311)

Gıda Tek. II(312)

09.50-10.30

 

 

Heat Transfer(311)

Gıda Tek. II(312)

Termodinamik(312)

10.40-11.20

 

 

Heat Transfer(311)

Gıda Tek. II(312)

Termodinamik(312)

11.30-12.10

 

 

Heat Transfer(311)

Gıda Tek. II(312)

Termodinamik(312)

 

 

 

 

 

13.00-13.40

 

 

Heat Transfer(311)

Termodinamik(312)

13.50-14.30

 

 

Heat Transfer(311)

Termodinamik(312)

14.40-15.20

 

 

Heat Transfer(311)

Termodinamik(312)

15.30-16.10

 

 

Heat Transfer(311)

Termodinamik(312)

16.20-17.00

 

 

 

Termodinamik(312)

17.10-17.50

 

 

 

Termodinamik(312)

S

 

A

 

L

 

I

08.10-08.50

 

 

 

 

09.00-09.40

 

 

 

 

09.50-10.30

 

 

 

 

10.40-11.20

 

 

 

 

11.30-12.10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13.00-13.40

 

 

 

 

13.50-14.30

 

 

 

 

14.40-15.20

 

 

 

 

15.30-16.10

 

 

 

 

16.20-17.00

 

 

 

 

17.10-17.50

 

 

 

 

18.00-18.40

 

 

 

 

Ç

A

R

Ş

A

M

B

A

08.10-08.50

 

Mass Energy Balances

 

 

09.00-09.40

 

Mass Energy Balances

 

Gıda Tek. II(312)

09.50-10.30

 

Mass Energy Balances

 

Gıda Tek. II(312)

10.40-11.20

 

Mass Energy Balances

 

Gıda Tek. II(312)

11.30-12.10

 

Mass Energy Balances

 

Gıda Tek. II(312)

 

 

 

 

 

13.00-13.40

Genel Kimya(101)

Mass Energy Balances

 

 

13.50-14.30

Genel Kimya(101)

Mass Energy Balances

 

 

14.40-15.20

Genel Kimya(101)

 

 

 

15.30-16.10

Genel Kimya(101)

 

 

Gıda Proses Tasarımı(312)

16.20-17.00

 

 

 

    Gıda Tek. II(312)

Gıda Proses Tasarımı(312)

17.10-17.50

 

Mass Energy Balances

 

Gıda Proses Tasarımı(312)

18.00-18.40

 

Mass Energy Balances

 

Gıda Proses Tasarımı(312)

P

E

R

Ş

E

M

B

E

08.10-08.50

 

 

 

Gıda Proses Tasarımı(312)

09.00-09.40

 

 

 

Gıda Proses Tasarımı(312)

09.50-10.30

 

 

 

Gıda Proses Tasarımı(312)

10.40-11.20

 

 

 

Gıda Proses Tasarımı(312)

11.30-12.10

 

 

 

Gıda Proses Tasarımı(312)

 

 

 

 

 

13.00-13.40

Genel Kimya(101)

 

Mat. App.in Food E. (311)

Gıda Proses Tasarımı(312)

13.50-14.30

Genel Kimya(101)

 

Mat. App.in Food E. (311)

Gıda Proses Tasarımı(312)

14.40-15.20

Genel Kimya(101)

 

Mat.l App.in Food E. (311)

Gıda Proses Tasarımı(312)

15.30-16.10

Genel Kimya(101)

 

Mat. App.in Food E. (311)

Gıda Proses Tasarımı(312)

 

16.20-17.00

 

 

Mat. App.in Food E. (311)

Gıda Proses Tasarımı(312)

 

17.10-17.50

 

 

Mat. App.in Food E. (311)

 

C

 

U

 

M

 

A

08.10-08.50

Analitik Kimya(101)

 

Mass Transfer(311)

 

09.00-09.40

Analitik Kimya(101)

 

Mass Transfer(311)

 

09.50-10.30

Analitik Kimya(101)

 

Mass Transfer(311)

 

10.40-11.20

Analitik Kimya(101)

 

Mass Transfer(311)

 

11.30-12.10

 

 

Mass Transfer(311)

 

 

 

 

 

 

13.00-13.40

 

 

Mass Transfer(311)

Process Control(312)

13.50-14.30

 

 

Mass Transfer(311)

Process Control(312)

14.40-15.20

 

 

Mass Transfer(311)

Process Control(312)

15.30-16.10

 

 

 

Process Control(312)

16.20-17.00

 

 

 

Process Control(312)

17.10-17.50

 

 

 

Process Control(312)

 


  • 2022-07-31 23:16:26
  • 1686