EĞİTİM / ÖĞRETİM YILI | : 2021 / 2022 |
DÖNEMİ | : GÜZ / BAHAR / YAZ |
BÖLÜMÜ / PROGRAMI | : GIDA MÜHENDİSLİĞİ |
I.EK SINAV PROGRAMI
25/02/2022
Ders Kodu | Ders Adı | Dersi Yürüten Öğretim Elemanı | Tarih | Saat | Gözetmenler ve Sınav Salonları |
1544018 | Gıda Kimyası | Prof. Dr. Sedat SAYAR | 07.03.2022
| 08:00 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1548011 | Gıda Proses Tasarımı | Prof. Dr. H. İbrahim EKİZ | 07.03.2022 | 09:15 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1545015 | Heat Transfer | Prof. Dr. T. Koray PALAZOĞLU | 07.03.2022 | 10:30 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1545017 | (1545S1)Gıda Atıklarının Değ. | Doç. Dr. Salih AKSAY | 07.03.2022 | 12:00 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1545019 | (1545S02)Engineering Properties of Foods | Prof. Dr. Mahir TURHAN | 07.03.2022 | 13:00 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1546020 | (1546S03)Food Preservations and Storage | Doç. Dr. Salih AKSAY | 07.03.2022 | 14:15 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1546023 | Gıda Ambalajlama | Doç. Dr. Salih AKSAY | 07.03.2022 | 15:30 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1546018(1546033) | Gıda Mühendisliği Kinetiği(Food Engineering Kinetics) | Prof. Dr. Nüzhet İkbal TÜRKER | 07.03.2022 | 17:00 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1547014 | Gıda Müh. Lab. | Öğretim Üyeleri | 07.03.2022 | 18:15 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1546016 | Mass Transfer | Doç. Dr. Aylin Altan METE | 08.03.2022 | 08:00 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1546015 | Gıda Müh. Temel işlemler | Prof. Dr. T. Koray PALAZOĞLU | 08.03.2022 | 09:15 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1546017 | Mat.App.in Food Engineering | Prof. Dr. Mahir TURHAN | 08.03.2022 | 10:30 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1547008 | Gıda Güvenliği ve Kalite Sistemleri | Prof.Dr.Sedat SAYAR | 08.03.2022 | 12:00 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1547009 | Food Processing Applications | Doç.Dr. Aylin ALTAN METE | 08.03.2022 | 13:00 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1547010 | Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuat | Doç.Dr. Aylin ALTAN METE | 08.03.2022 | 14:15 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1547011 | Process Control | Prof. Dr. Mahir TURHAN | 08.03.2022 | 15:30 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1547012 | Mühendisliklik Ekonomisi | Prof. Dr. T. Koray PALAZOĞLU | 08.03.2022 | 17:00 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1545012 | Gıda Analizleri Lab. | Öğretim Üyeleri | 08.03.2022 | 18:15 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1546019 | (1546S02)Nutrition | Prof. Dr. Sedat SAYAR | 09.03.2022 | 08:00 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1547033 | (1547S02)Gıda Katkı Maddeleri | Prof. Dr. Sedat SAYAR | 09.03.2022 | 09:15 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1547013 | Mezuniyet Tezi I |
| 09.03.2022 | 10:30 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1548012 | Mezuniyet Tezi II |
| 09.03.2022 | 12:00 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1547015 | (1547S02)Yenilikçilik ve Girişimcilik | Prof. Dr. H. İbrahim EKİZ | 09.03.2022 | 13:00 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1548013 | (1548S02)Gıda Teknolojisi I | Doç.Dr. Aylin ALTAN METE | 09.03.2022 | 14:15 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1548014 | (1548S02)Gıda Teknolojisi II | Prof.Dr. Sedat SAYAR | 09.03.2022 | 15:30 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1548015 | (1548S02)Gıda Teknolojisi III | Prof. Dr. Nüzhet İkbal TÜRKER | 09.03.2022 | 17:00 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
1548016 | (1548S02)Gıda Teknolojisi IV | Prof.Dr. Mahir TURHAN | 09.03.2022 | 18:15 | Gıda Müh.Böl.Toplantı Salonu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|