Yüksek Lisans Mülakatına Girecek Olan Öğrencilerin Dikkatine

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü



Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı yüksek lisans mülakatına girecek olan öğrencilerin dikkatine;

  • Kozak, N., Kozak, M., A. (2017). Genel Turizm. Ankara: Detay Yayıncılık.
  • Maviş, F. (2007). Endüstriyel Yiyecek Üretimi. Ankara: Detay Yayıncılık.
  • Rızaoğlu, B., Hançer, M. (2013). Menü ve Yönetim. Detay Yayıncılık.
  • Koçak, N. (2015). Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel Hijyeni. Ankara: Detay Yayıncılık.
  • Akbaba, A., Çetinkaya, N. (2018). Yiyecek ve Yiyecek Tarihi. Ankara: Detay Yayıncılık.
  • Bulduk, S. (2018). Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama. Ankara: Detay Yayıncılık.
  • Sarıışık, M., Özbay, G. (2017). Uluslararası Gastronomi- Temel Özellikler-Örnek Menüler ve Reçeteler. Ankara: Detay Yayıncılık.
  • Sökmen, A. (2014). Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi ve İşletmeciliği. Ankara: Detay Yayıncılık.
  • Özdoğan, O. (2016). Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler-1 Kavramlar Yaklaşımlar ve Başarı Hikayeleri. Ankara: Detay Yayıncılık
  • Özdoğan, O. (2016). Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler-2 Kavramlar Yaklaşımlar ve Başarı Hikayeleri. Ankara: Detay Yayıncılık

  • 2018-06-26 10:29:28
  • 3451