Iıı. International Çeşme-chios History, Cultureand Tourism Symposium

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü



Ege Üniversitesi, Çeşme Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu  tarafından düzenlenen III. International Çeşme-Chios History, Cultureand Tourism Symposium, (Uluslar arası Çeşme-Sakız Tarih, Kültür ve Turizm Sempozyumu) 03-05 Kasım 2016 tarihleri arasında Çeşme Pırıl Otel’de gerçekleştirildi. Sempozyuma fakültemiz öğretim elemanlarından oluşan ekip 2 bildiri ile katıldı.

 Bildiri Başlıkları ve Yazarları:


Sustainability of Culturaland Natural Heritage of Alaçatı

Yrd. Doç. Dr. Uysal Yenipınar – Arş. Gör. Elif Bak – Arş. Gör. Burhan Çınar

 

Reflection of Sustainable Gastronomy on Menus: A Research on the Menus of Fine Dining Restaurants

Arş. Gör. Sercan Benli –Yrd. Doç. Dr. Gürkan Akdağ – Arş. Gör. Ozan Güler – Prof. Dr. A. Celil Çakıcı


  • 2016-11-18 13:32:00
  • 5705