Slide background
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Meü

Slide background
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Meü

Slide background
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Meü

Slide background
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Meü

Slide background
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Meü

Slide background
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Meü

Slide background
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Meü

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı

İçerik Hazırlanıyor

Son İki Yılda Uluslararası Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2024
3. Güler, O.; şimşek, N.; Akdağ, G.; Gündoğdu, S.; Akçay, S. Understanding consumers’ emotional responses towards extreme foodporn contents in social media: Case of whole oven baked camel. INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, 2024, 35, 1-10.
10.1016/j.ijgfs.2024.100868
2. Yalım kaya, S.; Ilhan, S.; Istanbullu paksoy, Ã. Enhancement of semolina pasta with carob molasses pulp. CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES, 2024, 42, 109-117.
10.17221/152/2023-CJFS
1. Güler, O.; şimşek, N.; Akdağ, G.; Gündoğdu, S.; Akçay, S. Understanding consumers’ emotional responses towards extreme foodporn contents in social media: Case of whole oven baked camel. INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, 2024, 35, -.
10.1016/j.ijgfs.2024.100868