Slide background
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Meü

Slide background
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Meü

Slide background
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Meü

Slide background
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Meü

Slide background
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Meü

Slide background
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Meü

Slide background
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Meü

Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı

İçerik Hazırlanıyor

Son İki Yılda Uluslararası Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2024
5. Turhan, M. Against the Grain: Consumer’s Purchase Habits and Satisfaction with Gluten-Free Product Offerings in European Food Retail. FOODS, 2024, 13, 1-14.
10.3390/foods13193152
4. Tokbaş, H.; Turhan, M. Preliminary Study On Potential Antimicrobial Activity Of Honey From Egricayir Plateau, Turkey. JOURNAL OF APICULTURAL SCIENCE, 2024, 68, 107-118.
10.2478/jas-2024-0014
2023
3. Altan mete, A.; Yağcı, S. Physicochemical characteristics and structural changes of fermented faba bean extrudates prepared by twin-screw extrusion. FOOD CHEMISTRY, 2023, 411, 135502-.
10.1016/j.foodchem.2023.135502
2. Atay, E.; Altan mete, A. Nanomaterial interfaces designed with different biorecognition elements for biosensing of key foodborne pathogens. WILEY, 2023, 22, -.
10.1111/1541-4337.13179
1. Altan mete, A.; Yağcı, S. Physicochemical characteristics and structural changes of fermented faba bean extrudates prepared by twin-screw extrusion. ELSEVIER BV, 2023, 411, -.
10.1016/j.foodchem.2023.135502